Preloader
Widget Image
Lorem Ipsum proin gravida nibh vel velit auctor aliquetenean sollicitudin, lorem qui bibendum auctor, nisi elit consequat gravi.
1-677-124-44227 info@your business.com 184 Main Collins Street West V. 8007

FOLLOW US ON INSTAGRAM

Lorem Ipsum proin gravida nibh vel velit auctor aliquetenean sollicitudin, lorem qui
Title Image

„Dolce Mela“ е нещо повече от уютно място

Сладкарница Dolce Mela - табела

„Dolce Mela“ е нещо повече от уютно място

„Dolce Mela“ е нещо повече от уютно място, в което се потапяш в духа на Италия и Франция, заедно с техните най-добри рецепти. Това си личи от нашата изискана визия, но по-важен е вкусът, който е винаги еднакво добър.

Нашите творения се получават чрез ежедневно търсене на нови вкусове и рецепти от цяла Европа, след задълбочено обучение на нашите пекари и сладкари, без които не бихме постигнали всичко това. Всеки месец нова рецепта оживява на нашата витрина!

Гаранцията на „Dolce Mela“ е, че не само твърдим, а ние наистина използваме чист белгийски шоколад, френска сметана, немско и френско масло. Подготвяме се старателно за всеки празник, за да създадем нещо уникално лично за всеки един от Вас!

Благодарение на нашите майстори и най-добри продукти от Европа и най-вече много труд и любов, се получават сладкишите на „Dolce Mela“!

 

 

Прочетете цялата статия тук: opoznai.bg

Запитване / Заявка за сватбена торта

Моля посочете броя на гостите в запитването. Декорацията на избраната от Вас сватбена торта може да бъде коригирана по Ваш вкус, за да бъде в унисон със стилистиката на събитието. Свържете се с нас, за да насрочим лична среща, на която ще обсъдим детайли по събитието и ще се насочим към предпочитаните от Вас вкусове и визия.