Preloader
Widget Image
Lorem Ipsum proin gravida nibh vel velit auctor aliquetenean sollicitudin, lorem qui bibendum auctor, nisi elit consequat gravi.
1-677-124-44227 info@your business.com 184 Main Collins Street West V. 8007

FOLLOW US ON INSTAGRAM

Lorem Ipsum proin gravida nibh vel velit auctor aliquetenean sollicitudin, lorem qui
Title Image

Dolce Mela – бутикова сладкарница в центъра на града

Френски макарони

Dolce Mela – бутикова сладкарница в центъра на града

Сладкарница Dolce Mela

Dolce Mela е бутикова сладкарница в центъра на града срещу Пожарната. Сладкарницата е в италиански стил, а собствениците редовно обикалят из Италия, за да черпят вдъхновение за нови сладкиши.

Dolce Mela са преди всичко известни с бутиковите си торти, но най-често от тях си купувам италиански каноли, които са с най-добро съотношение на цена/качество в Пловдив.

Друго нещо, в което Dolce Mela са особено добри, са френските макарони – винаги пресни, топящи се в устата и плътни на вкус. За празници като 14-ти февруари правят и лимитирани серии макарони във формата на сърце, ако искате да изненадате половинката си.

Прочетете цялата статия тук: localguidebg.com

Запитване / Заявка за сватбена торта

Моля посочете броя на гостите в запитването. Декорацията на избраната от Вас сватбена торта може да бъде коригирана по Ваш вкус, за да бъде в унисон със стилистиката на събитието. Свържете се с нас, за да насрочим лична среща, на която ще обсъдим детайли по събитието и ще се насочим към предпочитаните от Вас вкусове и визия.