Preloader
Widget Image
Lorem Ipsum proin gravida nibh vel velit auctor aliquetenean sollicitudin, lorem qui bibendum auctor, nisi elit consequat gravi.
1-677-124-44227 info@your business.com 184 Main Collins Street West V. 8007

FOLLOW US ON INSTAGRAM

Lorem Ipsum proin gravida nibh vel velit auctor aliquetenean sollicitudin, lorem qui
Title Image

Условия за доставка

Доставките се осъществяват до посочен от клиента адрес от понеделник до събота в диапазона между 10:00ч и 17:00ч. В неделя торти се получават само на място в сладкарницата на адрес: град Пловдив, ул. „Преслав“ 34. Клиентът заявява желаната дата и час за доставка при завършване на поръчката.

Всички артикули от сайта могат да бъдат поръчани в срок от минимум 3 работни дни. Ако клиентът желае да поръча даден продукт за по- ранна дата, може да заяви запитване на тел. +359894509144. Поръчките се обработват в диапазона между 08:00ч и 20:00ч. Промяна/ отмяна на поръчка или доставка може да се направи минимум 48 часа преди първоначално заявената дата и час.

Поръчките се доставят до съответния адрес със собствен оторизиран хладилен транспорт. При доставка в заведение, хотел или друго обществено място задължително се предоставя сертификат за качество и произход на съответно поръчания продукт.

Доставят се торти само на територията на град Пловдив и областта. Изключение е доставката на сватбени торти, за които може да се заяви запитване и за по-далечно разстояние.

Минимум стойност на поръчка – 30лв.

Цена на доставка в рамките на града:

-между 30лв и 70лв – 10лв.

-над 70лв – безплатна доставка.

За поръчки извън града доставката се изчислява според разстоянието в км.

Ако клиентът не приеме доставката си на адрес след обаждане на посочения телефонен номер, следва да приеме поръчката си на място от сладкарницата в работно време.

При поръчка от сайта клиентът може да заплати предварително в брой, по банков път или с карта. Ако поръчката не е заплатена предварително, при получаване на доставката клиентът може да заплати само в брой. При наложен платеж плащането се осъществява само в български лева.

Рекламация на поръчан продукт се приема само в момента на получаване.

Запитване / Заявка за сватбена торта

Моля посочете броя на гостите в запитването. Декорацията на избраната от Вас сватбена торта може да бъде коригирана по Ваш вкус, за да бъде в унисон със стилистиката на събитието. Свържете се с нас, за да насрочим лична среща, на която ще обсъдим детайли по събитието и ще се насочим към предпочитаните от Вас вкусове и визия.