Preloader
Widget Image
Lorem Ipsum proin gravida nibh vel velit auctor aliquetenean sollicitudin, lorem qui bibendum auctor, nisi elit consequat gravi.
1-677-124-44227 info@your business.com 184 Main Collins Street West V. 8007

FOLLOW US ON INSTAGRAM

Lorem Ipsum proin gravida nibh vel velit auctor aliquetenean sollicitudin, lorem qui
Title Image

Общи условия

Моля, прочетете внимателно общите условия, посочени по-долу, преди да поръчате продукти от този уебсайт.

Уебсайтът dolcemela.bg е интернет магазин, собственост на фирма ДВЕ ЕМ ДЖИ АУТО ООД. Той предоставя информация и възможност за онлайн поръчка, закупуване и доставка на продукти, предлагани от сладкарница Долче Мела.

Настоящият документ съдържа общите условия и урежда отношенията между Долче Мела (наричан по-долу dolcemela.bg) и потребителите на електронни услуги, намиращи се на домейн dolcemela.bg.

Използването на всички хипервръзки и/или заплащането на предлаганите от страниците на dolcemela.bg продукти ви превръща в потребител, което означава, че приемате и се задължавате да спазвате общите условия. Тези условия обвързват всички потребители.

Dolcemela.bg си запазва правото да извършва промени в данните и условията без предварително анонсиране.

Поръчки

Заявка за закупуване на продукти  и поръчката им може да бъде направена без регистрация в системата. Преди да бъде изпратена поръчката към нас има стъпка, в която трябва да бъдат коректно попълнени данни за клиента и за доставка.

Dolcemela.bg НЯМА да изпълни Вашата заявка, ако предоставените данни не са достоверни.

Защита на личните данни

Dolcemela.bg се задължава да защитава предоставената информация на всеки потребител при поръчка в сайта. Личните данни на потребителите няма да бъдат предоставяни на трети страни. Тяхната достоверност се проверява, за да може поръчката ви да бъде приключена коректно.

Авторски права

Dolcemela.bg ви дава право да разглеждате всички материали – изображения, текстове и всякаква информация от страниците на dolcemela.bg, само за лична употреба – при условие, че не се ползват с търговска цел и се спазват всички авторски права. Публикуваното на този сайт съдържание е собственост (освен ако изрично не е упоменато друго) на онлайн магазин dolcemela.bg и се ползва със закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Всяко използване на каквото и да е съдържание от този сайт без изрично разрешение ще бъде преследвано с цялата строгост на закона.

 

Права и задължения, съгласно ЗЕТ и ЗЗП

Съгласно ЗЕТ и ЗЗП dolcemela.bg е длъжен да предостави на потребителите си непрекъснат достъп до следната информация:

Име и адрес на фирмата – „ДВЕ ЕМ ДЖИ АУТО“ ООД; град Пловдив, ул. „Пасаж“ 3, e-mail адрес: office@dolcemela.bg

Основните характеристики и информация за всеки продукт са подробно описани на отделна страница за представяне.

Органът, който осъществява контрол върху дейността на онлайн магазин dolcemela.bg, е Комисията за защита на потребителите.

Всички цени на продуктите, указани в сайта dolcemela.bg ,са в лева с включено ДДС. Стойността на разходите за доставка НЕ Е ВКЛЮЧЕНА в цените на продуктите.

Срокове и условия за изпълнение на поръчките

За да бъдат обработени поръчките, е нужно да бъдат заплатени онлайн чрез някоя от предоставените опции- по банков път, чрез дебитна или кредитна карта или

Срокове за изпълнение на поръчки

– Поръчка на стандартни торти- 3 работни ден

– Поръчка на торти за рождени дни и детски торти – 3 работни дни

– Поръчка на сватбени торти- само след предварителна заявка и уточнения на място в обекта

*неделя е неработен ден за работилницата на Долче Мела и не се отчита като работен ден в срока за изработка на поръчките.

Условия и методи на на плащане:

– плащане в магазин – отнася се само за стандартни торти

– плащане чрез кредитна или дебитна карта

– плащане чрез банков превод

Условия за доставка

Доставят се торти само на територията на град Пловдив и областта. Изключение е доставката на сватбени торти, за които може да се заяви запитване и за по-далечно разстояние. За поръчки извън града доставката се изчислява според разстоянието в км.

Цени на доставка

Минимум стойност на поръчка – 30лв.

Цена на доставка в рамките на град Пловдив:

-между 30лв и 70лв – 10лв.

-над 70лв – безплатна доставка.

В случай на възникване на спорове или неуредени въпроси, които не са упоменати в Общите условия, потребителят има право да отправи възникналите въпроси към нас на посочения за връзка адрес или телефон за връзка. Въпросите ще бъдат разрешавани според разпоредбите на действащото българско законодателство в дух на коректност и добронамереност.

Ако имате въпроси или Ви е нужна допълнителна информация, моля позвънете на +359894509144 или ни изпратете запитване на адрес office@dolcemela.bg. 🙂

Запитване / Заявка за сватбена торта

Моля посочете броя на гостите в запитването. Декорацията на избраната от Вас сватбена торта може да бъде коригирана по Ваш вкус, за да бъде в унисон със стилистиката на събитието. Свържете се с нас, за да насрочим лична среща, на която ще обсъдим детайли по събитието и ще се насочим към предпочитаните от Вас вкусове и визия.