Preloader
Widget Image
Lorem Ipsum proin gravida nibh vel velit auctor aliquetenean sollicitudin, lorem qui bibendum auctor, nisi elit consequat gravi.
1-677-124-44227 info@your business.com 184 Main Collins Street West V. 8007

FOLLOW US ON INSTAGRAM

Lorem Ipsum proin gravida nibh vel velit auctor aliquetenean sollicitudin, lorem qui

Общи условия

Общи условия за ползване на dolcemela.bg

Моля, прочетете внимателно общите условия, посочени по-долу, преди да поръчате продукти от този уебсайт.

Уебсайтът dolcemela.bg е интернет магазин, собственост на фирма ДВЕ ЕМ ДЖИ АУТО ООД. Той предоставя информация и възможност за онлайн поръчка, закупуване и доставка на продукти, предлагани от сладкарница Долче Мела.

Настоящият документ съдържа общите условия и урежда отношенията между Долче Мела (наричан по-долу dolcemela.bg) и потребителите на електонни услуги, намиращи се на домейн dolcemela.bg.

Използването на всички хипервръзки и/или заплащането на предлаганите от страниците на dolcemela.bg продукти ви превръща в потребител, което означава, че приемате и се задължавате да спазвате общите условия. Тези условия обвързват всички потребители.
Dolcemela.bg си запазва правото да извършва промени в данните и условията без предварително анонсиране.

Регистрация

Регистрацията в dolcemela.bg включва потребителско име или e-mail. След успешна регистрация, при всяка поръчка може да променяте данните за доставка – адрес, телефон, получател и т.н.

Заявка за закупуване на продукти може да бъде направена без регистрация в системата. Преди да бъде изпратена поръчката към нас има стъпка, в която трябва да бъдат коректно попълнени данните за доставка.

Dolcemela.bg НЯМА да изпълни Вашата заявка, ако предоставените данни не са достоверни.

Защита на личните данни

Dolcemela.bg се задължава да защитава предоставената при регистрация в сайта информация от всеки потребител. Личните данни на потребителите няма да бъдат предоставяни на трети страни. Тяхната достоверност се проверява, за да може поръчката ви да бъде приключена коректно.

Авторски права

Dolcemela.bg ви дава право да разглеждате всички материали – изображения, текстове и всякаква информация от страниците на dolcemela.bg, само за лична употреба – при условие, че не се ползват с търговска цел и се спазват всички авторски права. Публикуваното на този сайт съдържание е собственост (освен ако изрично не е упоменато друго) на онлайн магазин dolcemela.bg и се ползва със закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Всяко използване на каквото и да е съдържание от този сайт без изрично разрешение ще бъде преследвано с цялата строгост на закона.

Права и задължения, съгласно ЗЕТ и ЗЗП

Съгласно ЗЕТ и ЗЗП dolcemela.bg е длъжен да предостави на потребителите си непрекъснат достъп до следната информация:

Име и адрес на фирмата – ДВЕ ЕМ ДЖИ АУТО; ул. „Пасаж“ 3, e-mail адрес: office@dolcemela.bg
Основните характеристики и информация за всеки продукт са подробно описани на отделна страница за представяне.

Органът, който осъществява контрол върху дейността на онлайн магазин dolcemela.bg, е Комисията за защита на потребителите.
Всички цени на продуктите, указани в сайта dolcemela.bg ,са в лева с включено ДДС. Стойността на разходите за доставка НЕ Е ВКЛЮЧЕНА в цените на продуктите.

Срокове и условия за изпълнение на поръчките

За да бъдат обработени поръчките, е нужно да бъдат заплатени онлайн чрез някоя от предоставените опции- по банков път, чрез дебитна или кредитна карта, Easy Pay или Epay.bg.

Срокове: – Поръчка на стандартни торти- 1 работен ден

– Поръчка на торти за рождени дни и детски торти- 3 работни дни

-Поръчка на сватбени торти- само след предварителна заявка и уточнения на място в обекта

*неделя е неработен ден за работилницата на Долче Мела и не се отчита като работен ден в срока за изработка на поръчката

Условия и методи на на плащане:

– плащане в магазин – отнася се само за стандартни торти

– Плащане чрез Easy Pay

– Плащане чрез Epay.bg

– Плащане чрез кредитна или дебитна карта

– Плащане чрез банков превод

Условия за доставка

Цени на доставка:
над 50 лв.- безплатно (в рамките на град Пловдив)
от 20 до 50 лв.- 5 лв. доставка
до 20 лв.- 10 лв. Доставка
Доставки се правят и извън град Пловдив, но с предварителна заявка. Цената се определя спрямо локацията.

Коментари и оценяване

Публикуването на коментари за продуктите означава, че потребителят е съгласен с Общите условия за ползване на dolcemela.bg. Не носим отговорност за достоверността на мненията, публикувани от потребителите. Право да пишат коментари имат всички потребители на сайта, след регистрация или въвеждане на валиден имейл и име.

Ще бъдат публикувани мнения, които са свързани единствено с продуктите, предлагащи се на сайта.

Няма да се публикуват и ще се премахват от сайта всички коментари, които представляват:

търговска реклама
нецензурирани изрази
обиди на етническа, сексуална или свързана с вероизповедание основа
порнографско съдържание
лични данни
URL връзки и препращания към други страници

Ние сме радетели за използването на български език в интернет, така че писането на кирилица в коментарите е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.

Dolcemela.bg си запазва правото да прави корекции на правописни грешки в изказаните от потребителите мнения, но без да променя съдържанието на коментара.
Продуктите на сайта dolcemela.bg могат да бъдат оценявани по скала от 1 до 5 в секция Ревюта на всеки продукт.

В случай на възникване на спорове или неуредени въпроси, които не са упоменати в Общите условия, потребителят има право да отправи възникналите въпроси към нас на посочения за връзка адрес или телефон за връзка. Въпросите ще бъдат разрешавани според разпоредбите на действащото българско законодателство в дух на коректност и добронамереност.

Ако имате въпроси или Ви е нужна допълнителна информация, моля позвънете на 0894509144 или ни изпратете запитване на адрес office@dolcemela.bg