Как създадохме бутикова сладкарница Dolce Mela?

Преди повече от седем години, в търсене на очарователно местенце, което да ухае ароматно и вкусно, място, в което да долепиш глава до витрината и да не знаеш какво да избереш, решихме, че ние сме хората, които да го направим.

Така се роди Dolce Mela!

Нашата концепция

 • Нещо повече от уютно място

  Dolce Mela е нещо повече от уютно място, в което се потапяш в духа на Италия и Франция, заедно с техните най-добри рецепти. Това си личи от нашата изискана визия, но по-важен е вкусът, който е винаги еднакво добър.

 • Ежедневно търсим нови вкусове и рецепти

  Нашите творения се получават чрез ежедневно търсене на нови вкусове и рецепти от цяла Европа, след задълбочено обучение на нашите пекари и сладкари, без които не бихме постигнали всичко това. Всеки месец нова рецепта оживява на нашата витрина!

 • Използваме чист белгийски шоколад

  Гаранцията на Dolce Mela е, че не само твърдим, а ние наистина използваме чист белгийски шоколад, френска сметана, немско и френско масло. Подготвяме се старателно за всеки празник, за да създадем нещо уникално лично за всеки един от Вас!

 • Влагаме много труд и любов

  Благодарение на нашите майстори и най-добри продукти от Европа и най-вече много труд и любов, се получават сладкишите на Dolce Mela!

Dolce Mela италианска сладкарница, сладкиши

Торти

Разнообразие от торти за всеки вкус и повод – от сладкарница Dolce Mela! Открийте своята любима торта и изживейте вашите неповторими моменти.

Солени изделия

Ако сте почитатели на солените изделия, заповядайте в Dolce Mela! Нашите солени изкушения са направени по специални рецепти, с гаранция за отличен вкус!

Пекарна

Ароматът, който се носи от нашата пекарна, е наистина неустоим! Прясно изпечените курабии, каноли и кроасани напомнят за атмосферата на Франция и Италия.